Pagrindinis > Mūsų darbai > LITNOBILES | MICHELIN STAR

LITNOBILES | MICHELIN STAR

KLIENTAS: Litnobiles
DATA: 2018 12 21
VIETA: Čiop Čiop 
DALYVIŲ SKAIČIUS: 45
 

Įmonės ,,Litnobiles“ darbuotojai jaukią žiemo šventę nusprendė atšvęsti prabanga dvelkiančia Michelin star tematika.  ,,Čiop Čiop“ event studijoje, dalyvius po konferencijos pasitiko molekuliniai, garuojantys kokteliai. O atviroje virtuvėje svečių laukė kovingai nusiteikę du profesionalūs šefai: Dalius Aleksiejevas - Labdaringos akcijos More Than Brunch sumanytojas bei įgyvendintojas, šefas nebijantis konkurencijos, o atvirkščiai į savo virtuvę kviečiantis ir kitus šefus, nes pasak jo – Konkurencija – pasenęs žodis ir  Laurynas Čėsna – Palangoje šiuo metu gyvenantis bei dirbantis šefas, kuris puoselėja meilę natūraliems produktams, žolelėms. Todėl sezoninės daržovės tikrai dominuos Jūsų lėkštėje.

Viso vakaro metu vyko virtuvės kovos, kurių metu šefai svečiams pristatė savo originaliuosius starterius bei gurmaniškos vakarienės variantus ir kulminacijai- šefai suvienijo savo jėgas ir pademonstravo saldųjį desertų šou.

Renginio dalyviai ragaudami abiejų šefų patiekalus naudodamiesi balsavimo žaidimo programėle rinko, kurie patiekalai šiandien pirmauja. Renginio vedėjas, humoristas Mantas Bartuševičius, visą vakarą atkakliai stebėjo įnirtingąją kovą bei ją nuosekliai komentavo ir padėjo sąžiningai nustatyti vakaro nugalėtoją. Per pertraukas tarp starterio ir vakarienės, svečiai galėjo artimiau susipažinti su fizikinėmis subtilybėmis stebint N2 Mokslininkų fizikų pasirodymą. Na o po visos puotos, kuomet svečiai tapo tikrų tikriausiais maisto kritikais, išrinko, kuris patiekalas buvo vertas pergalės, dalyviai buvo apdovanoti Michelino žvaigždutėmis ir skubėjo mėgautis muzikinės grupės ,,Green Bridge band“ pasirodymu.

O ar tu jau treniruoji savo skonio receptorius?